Nepogrešljive rešitve na področju telemetrije viličarjev.

sistem, ki vam omogoča spremljanje viličarjev ter njihovih upravljalcev.

edinstven lasten razvojni sistem na našem tržišču, ki zagotavlja nadzor vozil na višjem nivoju.

Preizkusite sistem in se prepričajte

Zasnovali smo odličen sistem za spremljanje viličarjev in njihovih upravljalcev. Strankam ponujamo odlične rešitve, ki pripomorejo tako k boljšemu poslovanju kakor tudi lepšemu in bolj gospodarnemu ravnanju z viličarji

Vas zanima telemetrija viličarjev?
Vse rešitve za telemetrijo viličarjev

Sistem, ki omogoča spremljanje viličarjev.
Edinstven lastni sistem za nadzor na višjem nivoju.
Nepogrešljive rešitve na področju telemetrije viličarjev. Razvili smo sistem, ki vam omogoča spremljanje viličarjev ter njihovih upravljalcev. Gre za edinstven lasten razvojni sistem na našem tržišču, ki zagotavlja nadzor vozil na višjem nivoju. Meritve časa vožnje, časa delovanja motorja, časa prisotnosti voznika v vozilu, nadzor trka, izklop na daljavo in blokada motorja, nadzor nad ravnanjem z baterijo, prijava voznika v vozilo preko ID čitalca, alarmi, prejemanje obvestil ob trkih, pred servisi, sledenje vozilom… to so samo nekatere možnosti, ki so na voljo.

Ponujamo

Edinstvene rešitve na našem trgu na področju telemetrije viličarjev.

Meritev delovnih ur

Natančni in točni podatki so bistvenega pomeni pri viličarjih. Preverite aktivnost vašega delovnega stroja do sekunde natančno. Delovne ure merimo namesto vas. Tako boste v vsakem trenutku vedeli ali je vaš viličar dejaven ali ne ter tudi kako dolgo je bil dejaven.

Merjenje prisotnosti voznika v vozilu

Omogočamo merjenje časa prisotnosti voznika v vozilu. Sistem je natančen in omogoča določanje efektivnosti voznika, saj omogoča primerjavo časa delovanja motorja s časom prisotnosti voznika v vozilu.

Blokada motorja

Se je zgodilo kaj nepredvidljivega? Je prišlo do trka? Želite, da se vozilo izklopi samodejno in sproži blokada motorja? Vse to je del našega sistema. Prav tako lahko motor izklopite na daljavo po lastni želji.

Obveščanje

Uporabnikom našega sistema omogočamo samodejno obveščanje. Obvestila lahko zajemajo informacije o servisih, alarme pred potrebnimi servisi, obvestila o trkih, obvestila o prekomernem delovanju motorja in drugo.

Prijava voznika v sistem

Onemogočite neavtorizirano vožnjo. Z našo pomočjo lahko upravljanje viličarja dovolite zgolj določenim osebam. Vsak uporabnik prejme svoj unikaten ID preko katerega se prijavi v vozilo. V nasprotnem primeru zagon vozila ne bo mogoč.

Vas zanimajo rešitve? Stopite v stik!

Ponujamo vse, kar potrebujete za upravljanje in optimizacijo vašega voznega parka
Stopite v stik